Materialer

Tagkonstruktion

Betontagsten i valgfri farve. Præfabrikerede gitterspær. Ståltagrender

Ydervægge

Blødestrøgne teglsten i facade. Muret sålbænke. Letbeton elementer i bagmur og indvendige skillevægge. Er boligen i 2 plan er skillevægge på 1. sal gips. Fuldmuret mod merpris.

Gulve

Klinkegulve i køkken / alrum, bryggers, entre samt bruseniche og gulv på badeværelset. Der er afsat kr. 200 pr. kvm incl. moms til klinker, som skal indkøbes hos Stark Århus Mørtel Compagni. Trægulve i stue og værelser er som udgangspunkt aske lamelparket behandlet med mat lak. Tilbud på øvrige gulve.

Vinduer og døre

Indvendigt, glatte hvide døre malet fra fabrik. Fransk dør mellem alrum og stue, og mellem entre og køkken. Dørgreb i stål. Udvendigt færdigmalede træ vinduer fra Rationel med 2 lags termorude med lavenergi. Tillægs pris for træ-/alu. Vinduesbundestykker mures, vandskures og males hvide indvendigt.

Indvendige væg-overflader

På alle vægge opsættes filt som males hvidt. Klinker / fliser i bruseniche.

Lofter

Ludbehandlede, høvlede profilbrædder eller gipslofter. I boliger i 1½ eller 2 plan er der malede gipslofter.

Køkken og skabsinventar

Der afsættes et beløb til indkøb af inventar til køkken, badeværelser og skabe i værelser. Indenfor det afsatte beløb kan der frit vælges hos vores leverandør.

Hårde hvidevarer

Standardsæt, som består af køle-fryseskab, emhætte, indbygningsovn samt keramisk kogeplade, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Alternativt afsættes et beløb til indkøb af hårde hvidevarer hos vores leverandør.

Sanitet

Der leveres Ifö toilet med miljøknap. Der monteres Hans Grohe blandingsbatteri i køkke, bad og bryggers. Udvendige frostsikret vandhane.

Varme

Husene opvarmes, så vidt det er muligt med fjernvarme. Gulvvarme i stueplan overalt. Er boligen i 1½ eller 2 plan, er der også gulvvarme på badeværelse på 1. sal, hvis der er et sådan. Øvrige rum på 1. sal opsættes der radiatorer.

Ovennævnte er vores standard. Har I andre ønsker, kan dette naturligvis lade sig gøre.


Byggefirmaet
Preben Jensen ApS
Fasanvej 36
8464 Galten
Tlf.: 86 94 41 99
Fax: 86 94 42 71
CVR nr. 48571328
© copyright 2017
Kontakt Sitemap ^ top
Programmeret og hosted af nordicweb